Известие

Collapse
No announcement yet.

препоръки за маслен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• препоръки за маслен филтър

здравейте колеги,наскоро си взех алфа 166 2.0 турбо 205 к.с. и имам маслен филтър за смяна,но не знам какъв да взема.Някакви препоръки?

Колега,сега остава да пуснеш една тема и за въздушния филтър.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Не го хокай Марияне нов е още ще се научи да ползва търсачката,а сега по въпроса търси филтър UFI имаго в Тинкар.

Comment

благодаря за помощта.Между другото Мариян ме подсети да питам как да сложа спортния филтър,не знам дали да режа маркуча или не трябва

Comment

С кой мотор си?Не че мога да ти дам съвет за спортен филтър ама да знаем все пак.

Comment

2.0 turbo 205 HP

Comment

И каква ти е идеята с този спортен филтър?

Comment

Filtron:
                -маслен- OP 629
                -въздушен - AR 348/1
                -филтър купе - К1116А
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Filtron:
                  -маслен- OP 629
                  -въздушен - AR 348/1
                  -филтър купе - К1116А
                  идеята ми е да и сложа чип и спортен филтър,но маркучът не е като на другите коли

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

Първоначално публикувано от niki_166 Покажи съобщение
                  идеята ми е да и сложа чип и спортен филтър,но маркучът не е като на другите коли
                  идеята ми е да сложа чип и спортен филтър,но маркучът не е като на другите коли

Comment

Този който ще ти ремапне колата ще те светне и какъв филтър ще ти трябва и дали изобщо ще ти трябва.Аз лично мисля че за кола която се ползва свеки ден това не е необходимо,но свеки сам си знае.

Comment

Първоначално публикувано от niki_166 Покажи съобщение

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

идеята ми е да сложа чип и спортен филтър,но маркучът не е като на другите коли
                      питаш за маслен филтър и аз да ти казвам това няма нищо общо с спортен въздушен и чипа ти
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                        Този който ще ти ремапне колата ще те светне и какъв филтър ще ти трябва и дали изобщо ще ти трябва.Аз лично мисля че за кола която се ползва свеки ден това не е необходимо,но свеки сам си знае.
                        искам я по-живичка

Comment

Нямам идеа дали някой от колегите с такъв мотор са правили ремап и ако е да как го понася двигателя и по точно турбината.Ако беше 2.4 JTD щях да ти кажа смело да го мапнеш защото надали има двигател монтиран на 166-ца който е подлаган на кави ли не издевателства и пак не се предава.

Comment

Двигателят на 2,4 верно не се предава но как се справяте със съединителя Решението консуматив не е никак икономически целесъобразно Затова и не пипам двигателя
                            ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                              Нямам идеа дали някой от колегите с такъв мотор са правили ремап и ако е да как го понася двигателя и по точно турбината.Ако беше 2.4 JTD щях да ти кажа смело да го мапнеш защото надали има двигател монтиран на 166-ца който е подлаган на кави ли не издевателства и пак не се предава.
                              като я ремапна веднага ще ти кажа резултата

Comment

Working...
                              X